20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Румен Петков: Ограда няма!

“Хората в тази държава трябва да са наясно с това, което се случва на границата. Хора като Бойко Борисов и Валери Симеонов излизат и казват, че всичко е наред, че ние строим гранично съоръжение. Затова и ние решихме да отидем на границата и да покажем каква е истината. Истината е, че такова съоръжение няма.” Това обяви пред журналисти водачът на листата на АБВ – Д21 в Бургас Румен Петкое, който инспектира лично прегранодото съоръжение по границата с Турция със своите съпартийци.

Petkov (1) (1)

Според него, България не строи две огради, а една. „Има едни сто метра, в които няма просто нищо. Оттам могат да влизат и бежанци, могат да влизат и контрабандни стоки, оттам излизат и наши животни, които бягат там. Това искаме да покажем на хората в Бургаска област. Едното нещо, което можем да направим е да разберем истината, а другото – отново да изберем Бойко Борисов, който ще води тук Камерън, Виктор Орбан и отново ще обяснява как строим ограда, как пазим външната граница на Европа, а то всъщност ограда няма“, каза още Румен Петков.

Той е категоричен, че оградата по границата не отговаря на изискванията за подобни гранични съоръжение. „Ако имаме ограда, то тя е много далеч от съществуващите критерии“, заяви Петков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук