18.2 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Светлинен мото парад събира стотици мотористи в Поморие

Светлинен парад (мото шествие) и конкурс за най-красив мотор ще се проведат в Поморие, по повод 5-тата Международна среща на собствениците на Хонда Голд Уинг, от 13-17.09.2017 г. в гр. Ахелой.

Организатори на атрактивното събитие са Сдружение „Мото клуб Златно Крило – GWCBG“, а в шествието ще се включат над 180 мощни машини от различни държави.

Ревът на мотори ще огласи Поморие на 15.септември /петък/. Шествието ще започне по маршрут от гр. Ахелой и ще продължи с парадна обиколка на гр. Поморие. В 20.00 ч. моторите ще паркират пред НЧ „Просвета 1888”, където любителите на машините на две и три гуми ще имат възможност  да  ги разгледат, а който желаe и да се снима с тях. Най-атрактивните мотори ще бъдат отличени със специални награди.

Сдружение „Мото клуб Златно Крило – GWCBG“ е основано през 2010 г. от Ивайло Стефанов и Пламен Петров с цел популязиране на мото-туризма в България и Европа. Клубът е член на Европейската Голд Уинг Федерация GWEF, която следващата година ще празнува 40 годишния си юбилей. В GWEF членуват повече от 30 000 мото-туристи.

Община Поморие и Мото клуб Златно Крило канят жителите и гостите на града да разгледат моторите и да се насладят на музикално артистичната програма, с участието на Клуб по спортни танци „Поморие”  и танцова формация „Фреш”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук