11 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Слух, че канибалът от Голямо Буково е избягал хвърли пак в паника Странджа

Слух, че Николай Георгов, известен като канибалът от Голямо Буково, е избягал от селото и броди из Странджа, хвърли в паника село Бръшлян и цяла Малко Търновска околия. Разтревожени наши читатели алармираха, че хората са уплашени. „След два дни в селото ще има панаир, чакат се много хора. Всички са много изплашени, защото жители от селото твърдят, че в праха са виждали стъпки от бос човек“, разказа Сийка Янкова, която е ръководител на местната група за автентичен фолклор. Вече е звъняно в полицията в Малко Търново, но от там са били категорични, че това е слух. Въпреки това местните искат да бъдат изпратени полицейски патрули в селото. kanibalat.jpg

Говорителят на МВР- Бургас Цветелина Рандева съобщи, че е направена незабавна проверка от РПУ-Средец и е установено, че шизофреникът не е напускал Голямо Буково, живее с майка си и си пие редовно лекарствата.

Припомняме, че през 1995 г. Странджа беше разтресена от разкритията за двете жертви на бившия морски капитан. Тогава се твърдеше, че той е ял от черния им дроб и е пил кръвта им.

 След като лежа няколко години в психиатрията канибалът беше освободен през 2004 г. и направи опита да изнасили 13-годишно момиченце от Голямо Буково.  След второто му продължително задържане в лудницата в Раднево, през 2006-а канибалът се прибра в Голямо Буково и живее с възрастната си  майка.

снимка: вестиник „Монитор“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук