24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Тишев представи кандидата за кмет на Черноморец от БСП

Областният председател на БСП-Бургас, Николай Тишев подкрепи призивът на БСП Созопол и БСП Черноморец за повече диалогичност и прозрачност в управлението. Той апелира за повече демократичност в решенията на града.

На предизборна среща в Черноморец, бяха представени кандидатът за кмет от БСП, Росен Деспов и листата за общински съветници на община Созопол. Деспов, представи своите идеи за политики, като призова за по-голямо участие на жителите, при решаването на проблемите на града. Кандидатът за кмет се обяви срещу феодалната власт, в която само група хора вземат решения на тъмно за града .Той обяви, че е необходимо да бъдат създадени обществени съвети, които да бъдат живата връзка между гражданите и местната власт. Деспов заяви още, че наличието на обществени съвети към институциите биха засилили гражданското участие във формирането и контрола над политиките и решенията на властта в Черноморец и община Созопол.

На срещата присъства и кандидатът за кмет на община Созопол, Тихомир Янакиев, който категорично се противопостави на досегашното управление на община Созопол и град Черноморец, като призова гражданиете да не допускат страха от статуквото да ги движи в изборния ден.

Социалистите представиха своята визия за това как честно, открито и диалогично, могат заедно с гражданите да управляват и по-този начин да постигнат по-ефективни резултати, вместо да обещават неизълними неща. От своя страна гражданите се включиха радушно и представиха своите идеи за развитието на град Черноморец и община Созопол

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук