19 C
Бургас
петък, 23 април, 2021

Феновете на Нефтохимик призоваха Община Бургас да откупи стадион  Лазур

По време на вчерашната волейболна среща между Нефтохимик и Фридрихсхафен феновете на футболния Нефтохимик призоваха Община Бургас да откупи стадион Лазур. Те развяха транспарант, на който пишеше „Бъдеще за спорта на Бургас. Върнете ни стадиона.“.

Това е началото на кампанията, която феновете подеха, за да апелират към общинската институция да предприеме мерки, за да върне дома на Нефтохимик. Предстоят още инициативи, свързани с този основен за отбора проблем.

В рамките на кампанията, феновете създадоха и фейсбук страница с наименование „Върнете стадион Лазур на Бургас“, където поместиха следното писмо:

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, ОБЩЕСТВЕНИЦИ И МЕДИИ!

С оглед продължаващата агония на професионалния футбол в град БУРГАС, ние от „Клуб на привържениците на Нефтохимик Бургас“ подемаме инициатива, чиято цел е да подтикне Община Бургас да реши този проблем, като се откупи Стадион Лазур и той да стане общинска собственост.

Стадион, където бургаските отбори ще имат свой дом и ще представят достойно града, далеч от силната хватка на частни интереси и непосилни наеми.

Там където, бургазлии ще се гордеят с най – великата игра в света – футбола!

Време е вече да се спаси професионалния футбол в Бургас, който е на път да изчезне и ние сме решени твърдо да търсим начини, това да се предотврати .

Призоваваме всеки, който милее за този спорт в града да ни подкрепи и заедно да върнем Бургас на футболната карта. Нека погледнем към бъдещето и оставим това черно петно от последните години в миналото.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Leave a Reply

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

7,874Феноветекато
1,756последователиследвам
11,740абонатиабонирам
spot_img
spot_img
spot_img

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

%d bloggers like this: