24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Черноморец загуби от ЦСКА в последната минута /коментари/

                 Отборът на Черноморец-Бургас загуби нещастно домакинския си мач срещу ЦСКА с 2:1. „Акулите“ стояха добре на терена, създадоха повече чисти положения, успяха и да изравнят резултата, но гол в последната минути ги лиши от точката.

През първата част бургазлии откровено бяха по-активният отбор на терена и само малшанса ги лиши от отбелязването на гол. Симеон Райков изпълни хубав пряк свободен удар в 12-та минута, но …Мболи успя да се справи. 10 минути по-късно дойде и най-чистото положения за Черноморец. След хубава атака, топката попадна в капитана Ванчо Траянов, който от чиста позиция не успя да нанесе хубав удар, кълбото беше избито, после и Фонсека имаше шанс при добавката, но Мболи отново се намеси. В 34-та минута един от централните бранители на „акулите“ Яни Пехливанов се контузи лошо и се наложи да бъде заменен.

През втората част двубоят стана още по-динамичен, като домакините всячески търсеха начин да отбележат. В 72-та минута гостите от ЦСКА успяха да открият резултата. Влезлият като резерва Тони Силва засече с глава центриране на Гъргоров и изведе своя тим за 1:0. Въпреки попадението отборът на Черноморец продължаваше да стои добре на терена и търсеше гола. Това се случи в 79-та минута, когато Карлос Фонсека беше оставен непокрит в наказателното поле и с хубав плътен удар изравни резултата за 1:1. По всичко личеше, че срещата отива към реми, но в последната минута от редовното време Валентин Илиев донесе трите точки за ЦСКА след като вкара гол с глава, след центриране от корнер.
Отборът на Черноморец-Бургас остава на 11-то място във временното класиране, имайки в актива си 21 точки. В следващия кръг бургазлии гостуват на Локомотив Пловдив. Срещата е на 3-ри март /понеделник/ от 16:15 часа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук