15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

“Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N” изстрелват дългоочаквания видеоклип “ПРОИЗВЕДЕНО В БУРГАС”

 От понеделник в родния телевизионен ефир ще се завърти най-новият клип на GGP. Артистите на лейбъла пазеха в тайна дълго време кога точно премиерата му ще бъде факт. Във видеото бургаските рапъри показват собствения си град в изпълненото с шовинизъм, коли, ланци и красиви момичета видео. „Произведено в Бургас“ изненадва феновете на родния хип-хоп със специални ефекти и качество. В типичния за лейбъла стил, в продукцията гарнирана с комерсиални gangsta рап рими, участие взима и чаровната рапърка uoHuTy от дамското трио „G.G.P. PU$$IES“. В сюжетния  клип участват  още и рап звездите  45-ти Калибър, S.T.A.M.B.ET.O, Lamoza, Lil` Mak и Ea$t G. С динамичен монтаж е разказана историята на  подписване на договор с артист на лейбъла, който след това отнася куфарче от офиса на G.G.P. ggp_video_2009_made_in_burgas_1_.jpgвреме По време на целия клип рапърите, участници в сцените, си разменят куфарчето. В самия край, влизайки в клуба на лейбъла, куфарчето се отваря пред очите на всички и от него бива изваден.. новия диск на „Gangsta Gangsta P.R.O.D.U.C.T.I.O.N“. Всичко това се развива на фона на емблематични за Бургас  места като „Часовника“, „Моста“, Центъра на Бургас, „Грамофона“ . Кадрите са запечатани в HD формат, което е прецедент за български рап клип. Продукцията е с амбициите да бъде завъртяна по МТВ, като от щаба на организацията съобщават, че до седмица очакват отговор от централата на световния музикален канал. Парчето към клипа ще бъде включено в програмата на лейбъла за фестивала „Spirit Of Burgas“ това лято. Рапърите готвят още много изненади на феновете си, като една от тях е излизащия скоро албум на Lil` Mak, както и компилацията с новите им артисти. От G.G.P. се похвалиха, че броя на активните им артисти в цяла България в момента е над 70 души, което ги прави най-големия лейбъл в страната.

            „За нас е гордост, че сме жители на Бургас и живеем в България, като  това искаме да покажем и на нашите фенове“ – коментира 45-ти Калибър. Заснемането и постпродукцията са съвместна продукция на G.G.P. с ФАР ТВ, чието дело е и изработката на клипа.

Видеото може да бъде видяно от понеделник по по-добрите нацинални музикални канали и видеосайтове, както и висококачествена HD версия директно на адрес: https://www.zonaburgas.bg/wp-admin/www.youtube.com/ggp4life

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук