13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

„Синята коалиция”: В наши ръце е ключът към промяната

  С възгласи „Победа“ и „Единство“  бяха посрещнати в препълнената зала на бургаската опера лидерите на СДС и ДСБ Мартин Димитров и Иван Костов при откриването на кампанията на „Синята коалиция“ в Бургас. Лидерът на СДС Мартин Димитров поздрави демократичната общност в бургаски регион с успешните референдуми срещу изграждането на петролопровода Бургас- Александруполис. Според него този вот e знак за искана промяна. „Синята коалиция“ ще бъде голямата изненада  на тези избори. С тези думи се обърна към препълнената зала лидерът на ДСБ Иван Костов. Костов подчерта , че с опита за фалшива регистрация на листата на Пламен Юруков БСП и Ахмед Доган са се опитали да отнемат „свещеното право на хората да сменят управляващите, когато не ги харесват“.

„Синята коалиция“ представи листата си за Европейски парламент. Неин водач е Надежда Михайлова, а втори в нея е политологът Светослав Малинов. Надежда Михайлова подчерта, че в ЕП трябва да влязат достойни хора, които да защитават интересите на България и да бъдат убедени европейци

За старта на кампанията на „Синята коалиция“ в Бургас бяха също коалиционните партньори от Обединените земеделци, БСД/ Български социалдемократи/ и РДП /Радикалдемократическата партия/.

Преди срещата със своите симпатизанти в бургаската опера, кандидатите на „Синята коалиция“ за Европейски парламент се разходиха по бургаските улици и разговаряха със симпатизанти. Поздравления за дясното обединение получиха и   общинският лидер на СДС в Бургас Вълчо Чолаков, който ще води листата от кандидати за народни представители във  бургаски район и областният лидер Владимир Павлов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук