11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

„Черноморец” представи новите си попълнения

Черноморец представи двете си нови попълнения от чужбина, които вече официално са с екипа на бургазлии. По всяка вероятност Лорис Арно и Яник Юсеф ще попаднат в състава на Димитър Димитров –Херо за мача с Левски в неделя. Най-новия футболист в отбора наЧерноморец е 25-годишния централния нападател от френския гранд  Пари Сен Жермен Лорис Арно. Класният играч подписа договор за три години с бургаския клуб.  

снимка: Лорис Арно е бил централен нападател на френския гранд ПСЖ

„За българския футбол не знам много. Знам имената на Бербатов и Стоичков, но съм тук да науча повече,да играя и да се развивам. Знам че първият мач на Черноморец е с класен отбор който има участие в купата на УЕФА”, каза днес Лорис Арно

снимка: изп. директор на „Черноморец“ Пламен Киряков дава фланелката на Янис Юсеф

24-годишния юноша на Монако Янис Юсеф също подписа договор за три години. Алжирския халф с  френски паспорт вече има своя философия за родния футбол, която ще му позволи да разгърне потенциала си. „След подготовката вече мисля че в България се играе повече силов футбол, а във Франция тактически. Аз ще опитам да съчетавам и двете”, заяви Юсеф.

 

 

 

В утрешния ден е официалния брифинг на Черноморец преди първия мач от шампионата. За сблъсъка с Левски вече има продадени над 1000 билета.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук