14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Август започва с бирен хепънинг на северния плаж в Бургас

Август започва с бирен хепънинг и много изненади на северния плаж в Бургас, съобщиха от фирмата-концесионер стопанисваща ивицата. Ледената бира на 1 август ще струва само 50 стотинки. Евтиното пиво ще бъде достъпно за всички, които са навършили 18 години и са решили да прекарат денят в атрактивните заведения на Северния плаж или просто да се разходят край морето.

Концесионерът на образцовата ивица Атанас Атанасов е решил да посрещне август с куп изненади за малки и големи. В първият ден на най-горещия месец домакините от „Бургас бийч“ са подготвили невероятни подаръци за всички гости на плажната ивица. За големите, от сутринта до полунощ ще се лее евтина бира по 0.50 лв. С тези символични цени ще работят всички заведения по плажната ивица, при това без ограничения на количеството пиво.

За малчуганите концесионерът е подготвил пъстри балони. Любимите на всички деца играчки ще се раздават безплатно. За най-малките гости на плажа ще има и още изненади. Какви са те – домакините пазят в тайна, но обещават, че в първият ден на август плажът ще заблести от стотици детски усмивки!

Входът за всички естествено е СВОБОДЕН! Към посетителите има само едно единствено условие – да бъдат въоръжени с най-доброто си настроение!

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук