10.4 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Австралиец преби румънка при пиянска свада, бяга по покривите от ченгетатата

44-годишен австралийски гражданин преби румънската си приятелка снощи в Бургас и се опита да избяга от пристигналите полицаи по покрива. Инцидентът е станал снощи около 00.15 ч, когато в Пето Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за нарушаване на нощната тишина от апартамент, разположен на бургаската улица «Калофер» № 30, ет. 5. От там се чувало силна музика, както и мъжки и женски гласове, спорещи на английски език. В един момент  жената започнала да вика за помощ. Полицаите се опитали се да накарат чужденците  да отворят входната врата, като в този момент получили информация, че мъж бяга по покрива на кооперацията. Беглецът влязъл в терасата на съседен апартамент, собственост на 35 годишен бургазлия. Българинът оказал съдействие на полицаите, които задържали 44 годишния австралийски гражданин – Д.К.

Междувременно със съдействието на служители от «Спасителни дейности» към Регионална служба «Пожарна безопасност и защита на населението» е отворена входната врата на жилището, като в апартамента е открита пребита румънската гражданка С.Т., 29 годишна. При извършения медицински преглед е констатирано, че румънката има само леки телесни повреди.

Установено е, че австралиецът и неговата 29 годишна приятелка дошли в България на 9 ноември като отседнали в апартамента на ул. «Калофер» под наем. В злополучната нощ и двамата употребили алкохол, като след спречкване Д.К. нанесъл няколко удара на С.Т. в областта на лицето и главата. Д.К. е задържан със заповед за задържане за срок до 24 ч., като след изтрезняването му и оттегляне на жалбата от румънската гражданка, е напуснал Пето Районно управление «Полиция» – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук