9.3 C
Бургас
петък, април 19, 2024

Автобус с български учители се преобърна в Македония, петима са ранени

Автобус с преподаватели от българската Националната финансово-стопанска гимназия се преобърна край македонския град Крива паланка. При инцидента няма жертви, но има пострадали.
Петима от ранените са с по-тежки травми – предимно фрактури на крайници и ребра. Това разказа един от пътниците Венцислав Гълъбов. Той увери, че няма опасност за живота на нито един от пострадалите.

 

В автобуса на македонска фирма-превозвач пътували общо 43-ма български учители, които се прибирали от семинар в Охрид.

 

Гълъбов разказа, че превозното средство се обърнало на 30 км от границата с България около 30 минути преди полунощ във вторник.

f4c8fae4772366597a04d1ebb1168b3d

Пътувайки към София, след като имахме проблем с първия автобус, дойде втори автобус, който да ни вземе. Малко преди границата, автобусът излезе от пътя и се преобърна в долината. Едно дърво беше нашият спасител и Господ ни запази. Някои от колегите са с по-тежки травми, но като цяло всички са контактни„, обясни преподавателят.
По думите му по-сериозно ранените ще бъдат транспортирани до България със специализиран транспорт. Всички останали ще се приберат с автобус, който вече е пристигнал и ги чака.

източник: Нова телевизия

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук