9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Агресивният Живко Кючуков бил в Психото. Още не е ясно дали ще бъде подсъдим /ВИДЕО/

Живко Кючуков, който беше заснет от охранителни камери да рита възрастна жена, е настанен за лечение в Центъра за психично здраве в Бургас с диагноза шизофрения. Това обяви говорителят на Апелативна прокуратура – Бургас, Йовита Григорова. От община Бургас пък разпространиха пълния запис на нападението от охранителните камери на спирката:

Предстои извършването на експертиза, която да установи състоянието му. Едва след това ще стане ясно, дали 26-годишния бургазлия /на снимката по-долу/ще бъде съден или не. Жената във видеото е била нападната от него преди седмица. Настанена е за лечение в Бургас болница с фрактура на таза. Живко Кючуков е направил пълни самопризнания за извършеното.

282739_123463501126402_1308045277_n

„На 10 май е започнало досъдебно производство за инцидента. Започнали са незабавни действия по установяване на лицето. Към настоящия момент той е на лечение в центъра за психично здраве. Назначили сме експертиза за състоянието на лицето, която трябва да бъде готова до седмица.

iovita grigorova

Назначили сме и съдебно-медицинска експертиза, която да установи увреждането на жената. Операцията й е преминала успешно. Налице са данни за това, че има счупен таз. Това е средна телесна повреда по НПК. Ще се изследват и записите.

Извършителят е разпознат. Производството е за тежко умишлено престъпление, което се наказва с до 10 години лишаване от свобода“, обясни Йовита Григорова.

 

„В момента състоянието на пострадалата е стабилно. Оперирана е преди три. Все още изпитва болки. Разбрахме само, че й е нанесен побой. При падането е счупила бедрената си кост. Възстановено е счупването. Заковано е с необходимите импланти. Възстановяването ще отнеме до половин година“, каза д-р Лъчезар Томов от УМБАЛ – Бургас.

d-r Tomov

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук