13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Аксел Роуз дебютира като вокалист на AC/DC на концерта в Лисабон /видео/

Аксел Роуз направи дебют като фронтмен на австралийската рок група AC/DC на концерта в Лисабон. Той замени Брайън Джонсън, който бе принуден да се оттегли заради здравословни проблеми. Феновете не бяха особено доволни от изпълненията на Аксел, който същевременно възобнови концертна дейност и с предишната си група „Гънс ен Роузис”.

Фронтменът на „Гънс ен Роузес” Аксел Роуз дебютира като вокалист на австралийската рок група AC/DC на концерта й в Лисабон, заменяйки легендарния Брайън Джонсън. Последният явно бе принуден от колегите си да се оттегли заради открити проблеми със слуха и опасност от оглушаване. Австралийците промениха датите от американската част на турнето си Rock or Bust през март заради проблемите на Джонсън, а месец по-късно обявиха, че Аксел Роуз ще се присъедини към групата за останалата част от тура.
Брайън Джонсън, който е фронтмен на AC/DC от 1980 г, идвайки на мястото на починалия Бон Скот, заяви, че се чувства съкрушен от предателството на Ангъс Йънг и останалите, но обеща на феновете си, че все още няма да се пенсионира.
Почитатели на австралийската група от цял свят дойдоха в Лисабон, за да ги чуят как звучат в новия състав. Чувствата им са смесени.
Едуард – фен на AC/DC:
Вокалите на Аксел бяха супер, но настроението – равно на нула. Ангъс Йънг е фантастичен, удивителен, той е най-добрият.
Концертът в Лисабон ще бъде последван от още 11 в цяла Европа. Но недоволни фенове от Белгия и Испания са върнали билетите си и са си поискали обратно парите, недоволни от смяната на Брайън Джонсън.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук