12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Актуализираха бюджета на Несебър с 5 млн. лв., довършват улиците на кв. ”Черно море”

С 5 милиона лева  днес беше актуализиран бюджетът на Община Несебър. Най-голямата сума 3 625 000 лв. ще бъдаe дадени за доизграждането на улиците в кв. „Черно море“. Кметът на Несебър изпревари атаките на опозицията и  заяви, че това не са предизборни ходове, а управленски решения.В гласуваните 5 млн.лв. са предвидени, около половин милион за реконструкция на съществуващата дъждовна канализация в Равда, както и 210 000 лв. за преустройство на детската градина там.

Пари са предвидени още за ремонт на детската градина в Свети Влас и детска площадка в курортния град. 160 000 лв. ще бъдат изразходвани и за ремонт и надстрояване на кметството в Обзор. 150 000 лв. се отпускат и за ремонт на покрива на училището в с.Тънково.

Пет човека в залата гласуваха против актуализацията на бюджета в този размер. Кметът на Несебър коментира, че всичко, което за четири години се е случило в Несебър, може да бъде видяно и то е станало благодарение на работата на повечето от общински съветници.

Николай Димитров обаче не пропусна да отбележи, че докато по-голяма част от общинските съветници могат да приложат в папките си с отчетите- стореното, то други местни политици могат да сложат в тях само изрезки от жълтите вестници.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук