9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Акулите си тръгнаха с точка от Варна

Отборът на „Черноморец-Бургас” завърши 1:1 като гост на варненския „Черно море”. Бургазлии не бяха далеч и от победата, но 10 минути преди края на срещата домакините успяха да изравнят.

Първата част беше сравнително равностойна, като чистите голови положения липсваха и пред двете врати. Футболното ниво също не беше на висота, но това донякъде се дължеше на многото кадрови проблеми и в двете единадесеторки.

През второто полувреме оборотите малко се вдигнаха и резултатът не закъсня. В 54-та минута бургазлии поведоха с 1:0, след попадение на Николай Николов от дузпа. 11-метровия наказателен удар беше даден за нарушение срещу Исуф Уатара. Само няколко минути по-късно „акулите” останаха с човек по-малко. Главният рефер Станислав Тодоров показа директен червен картон на Гаел за нарушение срещу Камазола. След това отсъждане, от бургаския щаб веднага направиха две смени, като в игра се появиха Лъчезар Балтанов и Преслав Йорданов. Макар и прибрани в своята половина, гостите успяваха да удържат резултата в своя полза. 10 минути преди края обаче варненци успяха да изравнят. Точен за тях бе Георги Илиев, който засече центриране от ляво с глава и им донесе точката. В самия край на двубоя гостите от Бургас все пак можеха да си тръгнат с трите точки, след като Крум Стоянов излезе очи в очи със стража на домакините, но младият талант си поведе дълго топката и не съумя да отправи удар към вратата.

С актив от 6 точки, отборът на „Черноморец-Бургас” заема 12-то място във временното класиране. В следващия кръг бургазлии посрещат тима на „Ботев” Враца.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук