13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Алексей Петров: Борисов ще се премести на спасителното островче като президент

 Соченият за глава на октопода бизнесмен Алексей Петров днес се срещна в Бургас с представители на малкия и среден бизнес. Петров е председател на Съюза за стопанска инициатива и като такъв обикаля страната.

Не стана ясно дали обаче посещението му все пак не е свързано и с опипване на почвата за предстоящите местни и президентски избори. Въпреки че бизнесменът уклончиво отговаряше на всички политически въпроси, той не скри, че в Бургас се е срещнал с шефа на СКАТ Валери Симеонов. Алексей Петров обаче каза, че не му е известно бившият атакист и настоящ независим общински съветник да има амбиции за кмет. 

Алексей Петров се закани, че след месец юни може да се очаква от него едно по- агресивно и по-мащабно присъствие в медиите, където ще бъдат изнесени случаи за корупция в българските митници и натиск върху фирмите в България.

Алексей Петров заяви, че реформите в България се бавят защото мерките са непопулярни , а Бойко Борисов не искал да му падне рейтинга преди да се премести на „спасителното островче“ като президент.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук