14.3 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Ангел Славчев е изключен от „България без цензура“, Бареков ще го съди за клевета

„Изпълнителният съвет на ББЦ изключи Ангел Славчев от партията, заради изказванията му, че аз съм марионетка на Делян Пеевски. Това, което днес е написал за нас е абсолютно необяснимо, неприемливо. Писмо пълно с клевети, с лъжи, манипулации и внушения, които могат да бъдат опровергани ред по ред”. Това каза на извънредна пресконференция в Бургас Николай Бареков като уточни, че ще съди Славчев .

 

Nikolai Barekov

 

 

Бареков каза, че всъщност Славов от доста време е в дълбока нелегалност и през последните месеци неговото членство е чисто формално. ”Хванах го за ръката от улицата. Вкарах го в политиката. Дадох му път в живота. Грижех се за него като дете, въпреки че цялата партия беше против това”, каза лидерът на ББЦ.

По думите му Ангел Славчев се е превърнал в маша на ГЕРБ и ДПС и с изказванията си се опитва да „пришие” „България без цензура“ към ДПС, като това е опит да убият партията, за да може ГЕРБ и ДПС да управляват .

„Той прави решителна крачка за връщането на Борисов и Местан във властта. Искам само да го попитам само две неща: Ангеле как ще ме гледаш в очите от тук нататък и вторият ми въпрос е кой ти плати , за да се превърнеш в политическо камикадзе”, каза Бареков.

По думите му  поведението на Ангел Славчев обслужвало единствено  Бойко Борисов и Лютви Местан, а между Славчев и Бисер Миланов – Петното нямало никаква разлика. “ Оказва се, че подобно на Петното и Славчев е бил внедрен на  февруарските протести, с което предаде не толкова ББЦ, колкото онези, които гласуваха за ДГИ през май 2013 г.“, коментира Бареков.

„Аз го направих богат, Ангел Славчев си поиска 9 000 лв. заплата на месец за неговата продуцентска фирма от от „Ноу Фрейм Медия България“, каза Бареков. Той опроверга и твърденията на Славчев, че има секретен телефон по който се чува с Делян Пеевски. „Имам два телефона, по които се чувам със синя си, от вчера вече с бившата ми жена, с хора от партията, с приятели. Не съм се чувал нито с Делян Пеевски, нито с Цветан Василев”, уточни Бареков.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук