15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Андрей и Илия грабнаха купата в плажен волейбол по двойки

Под мотото „Спорт за един по мирен живот” се проведе традиционния волейболен турнир в Слънчев бряг. Организатор на турнира беше клон Несебър на Национално сдружение „Младежки Глас“.

Вече четвърта година волейболния турнир се превърна в притегателна сила за младежи и гости на курортните комплекси. Турнира се проведе по двойки на плажа пред очите на стотици младежи.

IMG_7928В оспорваната надпревара победиха Андрей Рарето и Илия Степанов. Те заеха почетното първо място и спечелиха купа и парична награда. На второ място се наредиха Теодор Киряков и Мариян Чепелев. Третото място беше заето от Ради Тонев и Светослав Томов.

Купите бяха връчени лично от националния председател на сдружението Тодор Йосифов. „Борбеният дух на талантите е пример за всеки млад човек. Пожелавам на младежите както във волейболната надпревара, така и в живота мотивацията за успех да бъде водеща във всяко начинания” сподели г-н Йосифов.

IMG_7797„Турнирът се превърна в едно неповторимо изживяване за всеки участник, вече четвърта година събира младежите от курортните градове. Имаме амбицията да продължаваме подобни мероприятия, които да обединяват младежите от общината” сподели Йордан Георгиев, председател на клон Несебър към сдружението.

Плажният волейболен турнир се проведен със съдействието на „Слънчев бряг” АД, плажен бар „Гуава”, Хотел „Средец”, Хотел „Marieta Palace” и „DIAMOND недвижимости“ ЕООД.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук