10.4 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Анн-Джи цяло лято с фретката Джи-Ти на море

Красивата хип-хоп изпълнителка Анн-Джи, която наскоро разбуни духовете покрай най- новото си рап парче „Чупи стойки“, в което критикува някои модели от сегашното общество, не остана незабелязана и по нашите курорти.photo 3 Сексапилната носителка на титлата Мис Фитнес Свят събра всички погледи на плажа не само с изваяното си фитнес тяло, но и с екзотичния си домашен любимец фретката Джи-Ти. Албиносчето придружава певицата навсякъде дори и в морето.

анн джи Подобно на своите братя видрите то умее да плува прекрасно с което радва всички туристи на плажа и става повод за многобройни фотосесии. Децата пък не спират да задават интересни въпроси, като „мамо, това хамстер лимузина ли е?“ Тази година очевидци твърдят, че Aнн-Джи предпочитала да събира слънчев тен на реномирания Bedroom beach bar част от Cacao beach complex в Слънчев Бряг придружавана от нейна колежка, която се вживяла в ролята на гледачка на фретката Джи-Ти. Докато Анн-Джи се препичала спокойно на шезлонга, допълват още от Профайл.

photo 4За комфорта на фитнес иконата и тяло N 1 в света от комплекса са я погъделичкали с плато плодове, минерални води и студен фреш.

photo 2През септември,октомври и декември лично г-н Наско Лазаров покани изпълнителката да гостува и бъде специален изпълнител на руските формати „Подмосковньiе вечера“ във Виена, Москва и Сант Петербург.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук