10.4 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Антон Спасов: Потенциалът на отбора ни задължава да атакуваме А група

Новият треньорски състав на Нефтохимик изведе днес отбора на първа тренировка на базата в Долно Езерово. Преди началото на заниманието новият старши треньор Антон Спасов отговори на няколко въпроса, поставени от представители на бургаските медии:

 

–         Господин Спасов как се стигна до предложението да застанете начело на отбора?

–         Знаете за решението на ръководството от вчера. Получих предложението и приех, защото знаете, че аз съм свързан с отбора на Нефтохимик. Това е отборът, който ми даде най-много в кариерата. Сега е момента, в който аз трябва да дам това, което мога, но вече като треньор.

 

–         До момента сте водили само юношески формации.

–         Наистина нямам опита, но не се плаша от товара, напрежението и отговорността, които поемам. Зная потенциала на отбора и това ме задължава още повече.

 

–         Какви са целите и амбициите пред вас. Остава ли задачата влизане в А група?

–         Друга цел освен Нефтохимик в елитния футбол няма. За мен няма алтернатива – отборът трябва да играе в А група.

 

–         Как ще осъществите тези амбиции? В последните кръгове отборът се представя колебливо.

–         С ръка на сърцето ще повторя – отборът е подготвен добре и притежава необходимия потенциал. Останалото е работа.

 

 

Феновете дадоха кредит на доверие на новите треньори на нафтата

 

Около 50 привърженици на отбора на Нефтохимик изгледаха първата тренировка на отбора водена от новия треньорски екип на Нефтохимик.

 

Те проведоха разговори с Митко Трендафилов, а след това и с Антон Спасов и неговият помощник Станимир Димитров. Феновете обявиха, че гласуват кредит на доверие на новия треньорски екип, като в израз на своята подкрепа ще организират всички, които желаят да подкрепят отбора за предстоящото гостуване в Любимец.

 

Очакванията са за поне 150 привърженици, които ще пропътуват разстоянието за мача в неделя.

 

 

Нефтохимик се мести във Ветрен

 

Лошото състояние на тревното покритие в Долно Езерово принуди ръководството на Нефтохимик да потърси резервен вариант за тренировки на отбора на естествен терен. 

От утре футболистите ще тренират на игрището във Ветрен. До края на седмицата отборът на Нефтохимик ще тренира по веднъж на ден следобед.

 

В събота сутринта Нефтохимик заминава за Любимец, където също е предвидена една тренировка.

 

В четвъртък новия треньорски екип ще даде своята първа пресконференция за медиите.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук