18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Апелативен съд Бургас потвърди ареста на разследван за грабеж

Апелативен съд Бургас остави в сила наложената на Мартин Маринов мярка за неотклонение задържане под стража. Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на 17.03.2015 г. в гр. Бургас при условията на опасен рецидив, действайки като извършител, в съучастие с друго, неустановено лице – извършител, е отнел 2 банкноти по 5 лв., мобилен телефон ведно със СИМ-карта и калъфче, и златни накити, като опрял нож в областта на врата на пострадалия.

арест, съд       Апелативен съд Бургас разгледа жалбата на Маринов срещу наложената му най-тежка мярка за неотклонение. Той моли за по-лека мярка за неотклонение, тъй като е съдействал за разкриване на обективната истина и съжалява за извършеното деяние, работи и има постоянен адрес.

Апелативен съд Бургас след направената проверка на първоинстанционния съдебен акт и като взе предвид представените по делото материали и становищата на страните, намери, че адекватната мярка за неотклонение е задържане под стража. Съдът обърна внимание, че събраните данни дават основания да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил деянието, за което е привлечен да отговаря. Съдът като обърна внимание на многобройните му минали осъждания и на обстоятелството, че настоящото деяние е извършено при условията на опасен рецидив намира за реална опасността той да се укрие или да извърши друго деяние.

Определението на Апелативен съд Бургас е окончателно.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук