23.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Арест за трима рецидивисти

Полцията е заловила три момчета на 14 и 16 години, обявени за общодържавно издирване заради бягството им различни социално-педагогически интернати  в България. Те са задържани на 17 декември в бургаския квартал „Победа”. Тримата младежи са извършили 8 взломни кражби от търговски обекти и частни домове, разположени в Бургас:
– взломна кражба на медикаменти, мобилен телефон и парична сума от аптека, разположена на ул. „Хан Кубрат“
– взломна кражба от магазин за хранителни стоки, разположен на ул. „Тертер“, при която са отнети три мобилни телефона и хранителни стоки на стойност 600 лв.
– взломна кражба на парична сума и хранителни стоки на стойност 1 000 лв. от игрална зала, разположена на ул. „Борислав“
– взломна кражба на кафе-машина, електронна везна и хранителни стоки от търговски обект, разположен на ул. „Борислав“
– домова кражба, осъществена чрез изкъртване на решетъчна щора, от частна къща, разположена на ул. „Московска“, откъдето са отнети таблет и множество вещи
– кражба на аксесоари на стойност 500 лв.от фризьорски салон, разположен на ул. „Владислав“
– кражба на инструменти на стойност 300 лв. от дърводелска работилница, разположена на ул. „Гоце Делчев“
– домова кражба на телевизор, осъществена от частно жилище, разположено на ул. „Мадара“
По-голямата част от вещите – обект на престъпленията са намерени и иззети. Тримата младежи са настанени с прокурорско постановление в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Бургас, като предстои привеждането им в съответните интернати. Работата по цялостното документиране на цялостната престъпна дейност на непълнолетните бургазлии продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук