16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Асен Блатечки репетира в Бургас, не коментира раждането на Борил

Асен Блатечки влиза в ролята на детектив в най-новата постановка на ДТ”Адриана Будевска” в Бургас „Око под наем” от Питър Шафър. Часове след като модела Диляна Попова роди сина му Борил, той вече репетира в Бургас. Блатечки прие поздравленията на бургаските журналисти за раждането на детете му и повече не комнетира тази тема.  Премиерата на спектакъла е утре вечер от 19 ч. асен блатечкиПостановката е на директора на бургаския театър Борислав Чакринов. „ Това е една романтична комедия. Съпруг праща по следите на жена си детектив, защото я подозира в изневерява. Постарал съм се да има много от героите на Уди Алън в този нелеп детектив. Възможно ли е, както е според световно известния английски драматург Питър Шафър, този ангел да се яви в живота ни в образа на нелеп частен детектив, абсурден, неорганизиран, патетичен, но всъщност много симпатичен”, разказа Чакринов.

асен блатечки„Опитвам се в този образ на частния детектив да направя компилация между инспектор Дюдю, Монк, Коломбо и Мистър Бийн, много амбициозно начинание, адски много се забавлявам”, допълва Асен Блатечки.

В спектакъла ще видим още актьорите Стефан Иванов и Ива Папазова. Постановката е копродукция с Театрална къща Viva Arte.

око под наемоко под наем„Много ми се иска да разказвам хубави истории. „Око по наем” е една романтична, красива, поучителна, забавна история.

Спектакълът е поставян в Бургас преди повече от 15 години от Румен Велев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук