12.6 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Атанаска доразвила „циганската версия“ за убийството на Александра

„Атанаска плачеше. Разкайваше се за извършеното престъпление. Призна, че трупа на детето е под леглото й. Посочи сама къде е СИМ-картата от телефона на Александра, както и самия апарат.“ Това каза в съда бургаския полицай Иван Недков, който е присъствал на първия разпит на Атанаска, обвинена в убийството на Александра от Поморие. По думите му, телефонът на момиченцето бил разглобен и потопен в купа с вода. 

Атанаска, убийство Поморие

Според Недков, Атанаска е присъствала по време на обиска в квартирата й. Сама посочвала на полицаите какво и къде да търсят. Униформеният не успя да си спомни всички подробности около разпита на обвинената Атанаска. Показанията му от досъдебното производство бяха прочетени пред съда. 

В тях се посочка, че жената е признала за секс между нея и двама цигани в автомобил, който бил паркиран близо до кооперацията, в която живее. По-късно в колата влезли още двама. В същото време край тях минала Александра, облечена в синьо палто и с раница на гърба. Ромите попитали Атанска дали познава детето. Накара ли я да го качи при тях. Щом момиченцето се озовал в колата с ромите, Атанаска си тръгнала. 

В показанията се казва още, че един от мъжете е използвал телефона на Александра. До момента на днешното заседание са разпитани 13 души. Сред тях и управителят и касиерките в близкия магазин до жилището на Атанаска, от където тя твърди, че си е купила цигари малко след инцидента. Информацията обаче бе опровергана след преглед на записите от охранителните камери. 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук