13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Атанас Зафиров с най-много номинации в областта за депутат на БСП

Като част от дневния ред на общинските конференции на БСП, които се провеждат в областта, са и предложенията за кандидати за народни представители. Общински конференции са се състояли вече в  Приморско, Руен, Созопол и Царево, съобщиха от пресцентъра на БСП.  До сега с най-много- четири номинации е председателят на Областен съвет на БСП Бургас Атанас Зафиров. С  по три номинации са досегашният депутат от БСП Пенко Атанасов и бившият областен управител Любомир Пантелеев, с по две номинации са водачът на групата общински съветници от БСП – Бургас Евгений Мосинов и областният координатор на Младежко обединение в БСП – Бургас Христо Панайотов. Сред номинираните са още дванадесет души. Номинирани навсякъде са и председателят на БСП Сергей Станишев и Пламен Орешарски. На 23.03.2013 г. в столицата ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП, където ще бъдат определени окончателно водачите на листи и местата на коалиционните партньори и гражданската квота. До края на март предстои да бъде проведено и заседание на Областен съвет на БСП – Бургас, където предложенията на общинските конференции за кандидати за народни представители ще бъдат обобщени и подредени. След провеждане на Областен съвет ще бъде изпратено предложение до Националния съвет за приемане на решение за окончателно подреждане на листата и регистрацията й.

До сега номинирани са: с четири номинации председателят но Областен съвет на БСП Бургас Атанас Зафиров, с по три номинации Пенко Атанасов и Любомир Пантелеев, с по две номинации водачът на групата общински съветници от БСП – Бургас Евгений Мосинов и областният координатор на Младежко обединение в БСП – Бургас Христо Панайотов. Сред номинираните са още дванадесет души.

    Номинирани навсякъде са и председателят на БСП Сергей Станишев и Пламен Орешарски.

    На 23.03.2013 г. в столицата ще се проведе заседание на Националния съвет на БСП, където ще бъдат определени окончателно водачите на листи и местата на коалиционните партньори и гражданската квота.

    До края на март предстои да бъде проведено и заседание на Областен съвет на БСП – Бургас, където предложенията на общинските конференции за кандидати за народни представители ще бъдат обобщени и подредени. След провеждане на Областен съвет ще бъде изпратено предложение до Националния съвет за приемане на решение за окончателно подреждане на листата и регистрацията й.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук