13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Атанас Зафиров: Ще подкрепим възраждането на Странджа

Среща с избиратели проведе в Средец кандидатът за народен представител от листата на Коалиция за България за 2 – МИР – Бургас Атанас Зафиров. Той представи основните акценти от регионалната програма на Коалицията – създаване на устойчиви работни места, реиндустриализация и инвестиции в земеделието и животновъдството, устойчива инфраструктура, стимулираща бизнес средата, грижа за първо работно място на младите, развитие на здравеопазването и социалните грижи, равнопоставеност на бизнеса без административен произвол и корупция, както и насърчаване на растежа на туристическия продукт. Основните проблеми, разисквани на срещата бяха свързани с тежката икономическа обстановка – безработицата, обезлюдяването на селата, липсата на работещи предприятия в региона.

      Хората споделиха, че общината се е превърнала в най – големия работодател, което според тях е недопустимо. Обсъждани бяха и проблемите на ромското население в Средец и селищата в общината. Задавани бяха и въпроси, свързани с нерегламентирано използване на специални разузнавателни средства, извършено от МВР. „На фона на ширещата се битова престъпност, разкритията са скандални“, коментираха присъстващите.

      Като човек роден и израснал в този край, Атанас Зафиров пое личен ангажимент за подкрепа в реализирането на проекти за възраждане на района на Странджа, развитие на земеделието и животновъдството.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук