23.2 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Аутсорсинг компания разкрива 350 работни места в Бургас

„Съдърланд Глобъл Сървисиз България”, част от една от големите аутсорсинг компании на глобално ниво – Sutherland Global Services, разшири своя център за изнесени бизнес услуги в Бургас, което ще й позволи да увеличи значително броя на служителите си. Новият офис беше открит официално късно следобед на 16 септември в присъствието на кмета Димитър Николов, топ мениджъри на компанията.

Sutherland Global Services присъства в 19 страни на 4 континента и предоставя високотехнологични бизнес услуги на част от най-големите корпорации в света. Компанията има три центъра в България – два в София и един в Бургас, в които са заети над 1100 служители. В офиса на „Съдърланд” в Бургас към момента работят 150 души. След разширяването на помещението, те ще бъдат увеличени до 450 в краткосрочен план. До две години „Съдърланд” планира в трите й центъра в България да работят две хиляди служители.

Уменията, които компанията изисква от кандидатите за работа, са добри познания по два чужди езика – най-вече немски, икономическо или техническо образование.

Уникалното при „Съдърланд” като работодател е, че предлага възможности за професионално развитие, съобразени с местната среда и особеностите на местния пазар на труда. В Бургас освен целогодишна заетост на пълен работен ден, компанията предлага още работа в рамките на 6 или 9 месеца през годината, както и гъвкаво работно време и работа от вкъщи (Work at Home). По този начин, заетите в летния туризъм могат да запазят своите работни места в туристическия сектор и едновременно с това да се възползват от гъвкавите предложения за заетост на „Съдърланд”, без да се налага да търсят сезонна работа извън Бургас. Позициите, предлагани от компанията, са изключително подходящи както за студенти и образовани млади хора без опит и в началото на своята кариера, така и за родители, които желаят да са по-често и по-близо до семейството си, като работят у дома.

Чрез специфичните си модели на заетост, „Съдърланд” допринася значително за развитието и на други индустрии и икономиката като цяло, което превръща компанията във важен партньор на местната общност, за което нееднократно е награждавана в страните, в които присъства. Практика на „Съдърланд” е и да изгражда Центрове за върхови постижения в университетите, в които се обучават и подготвят квалифицирани кадри в областта на високотехнологичните бизнес процеси.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук