13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Не тъпчете билетчетата между седалките

Възрастна жена ударила лошо главата си в автобус от градския транспорт, след като шофьорът спрял внезапно на светофар, съобщават от полицията в информационния си бюлетин. Последвали няколко обаждания на спешния телефон 112 от разтревожени граждани в автобуса. Линейката пристигнала след минути и медиците веднага качили пострадалата в специализирания автомобил.

След пристигането на екипа пред Спешния център в Бургас обаче, 79-годишната жена просто станала, взела си нещата и без да даде обяснение на никого си тръгнала. Лекарите пък преценили, че щом се чувства добре, нищо не я задържало в болницата. Фалшивата тревога била вдигната навръх Св. Валентин. Автобусът «Соларис Урбано» спрял на бургаския пл. «Царица Йоана» в района на кръстовището с улиците «Константин Фотинов» и «Булаир».

За подобни инциденти много хора в западните страни прибират солидни обезщетения от превозвачите. У нас обаче подобна практика не се наблюдава, а хората масово хвърлят билетчетата си по пода на возилото или ги тъпчат между седалките. Явно забравят, че това всъщност е документ, който се явява застраховка в дадени неприятни ситуации.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук