12.6 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Балъков: Спекулациите около „Петрол Холдинг“ не ни притесняват

Старши треньорът на „Черноморец Бургас“ Красимир Балъков  даде днес заключителната си пресконференция за сезона. Балъков коментира, че скандалът в „Петрол холдинг“ по никакъв начин не се отразява на ситуацията в отбора. Успехите ни се дължат на точността на Митко Събев, коментира още Балъков. „Свършихме си работата с изключение на последния мач с „Локомотив“ в Пловдив. Третото място и 28-те точки в актива ни са факти, които сами по себе си говорят, че сме направили следващата крачка от нашата програма дори и по-рано от предварително обявеното. Успехите при нас се дължат изцяло на точността на собственика Митко Събев. Няма друг клуб в България, в който на всяко точно число всеки футболист си получава точно това, което му се полага по договор. На фона на тази организация аз като треньор имам отлични условия за работа и за въздействие върху играчите. Затова отборът ни е толкова хармоничен и преследва резултатите с енергия“, заяви  старши треньорът на „Черноморец – Бургас“ Красимир Балъков на заключителната пресконференция за годината, проведена днес на стадион „Лазур“.

„Не сме „Левски“, не сме ЦСКА, а имаме успех, въпреки че нямаме техните традиции. Респектираме противниците си“, допълни наставникът. Той се надява да подсили тима през зимния трансферен период, за да може напролет да продължи да преследва целите си, които са най-високите – шампионска титла или най-малко запазване на мястото в челната тройка.

„Коледни премии в „Черноморец – Бургас“ няма да има. Премии ще има само накрая, ако сме си свършили работата и сме изпълнили целта да заемем от първо до трето място“, отсече Балъков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук