9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Банков застраховател поема партията на Кунева в Бургаско

„Движение България на гражданите“ избра днес своите областни и общински ръководства в 10  области на страната. Изборът се проведе на разширено заседание на Националния съвет на движението в София.

Областен координатор за Бургас е  Пламен Янев. Той е  Регионален мениджър на компания в сферата на застрахователната дейност. Специалист по банково застраховане. Магистър по Икономика от СА „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов

 

Председател на общинското ръководство е Владимир Стоянов – изпълнителен директор на „Черноморски риболов – Бургас“. Има дипломи от Аризонския университет в САЩ и от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“. Заместник-председател: Венета Майевска – началник учебен отдел в Бургаски Университет „Проф. Асен Златаров“

Членове: Радослав Петков – работи в представителство на автомобилна компания , Ирена Балджиева – икономист, собственик на счетоводна къща, Вилияна Пашова – работи в банков клон, Валентин Люцканов – мениджър в частна компания.

 Организационният секретар на партията Калин Томов заяви, че “това са хора с доказана професионална реализация”. “Моделът, който спазваме, е хора интелигентни, морални и нормални, местната интелигенция, която и през Възраждането е дърпала България напред”, допълни Томов. Той акцентира върху факта, че от общо 105 членове на ръководствата, едва 14 имат предишен политически опит.

Председателят на “Движение България на гражданите” Меглена Кунева заяви, че с ръководните си представители по места, партията доказва, че е алтернатива на статуквото, защото обединява смислени хора, които не поставят личните си цели пред общата идея България “да дръпне напред през следващите години”. Кунева коментира, че в новите ръководства преобладават лекари, учители и хора от местния и среден бизнес. По думите й, това са устойчиви хора, които ще направят така, че “щурането в политиката, на което сме свидетели в последните 3 години и половина, да престане”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук