14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Банята на Сюлейман Великолепни и Флората в надпреварата за „Сграда на годината“

Община Бургас отново изпрати две свои предложения за годишното издание на конкурса „Сграда на годината“. Първата от кандидатурите е банята на Сюлейман І Великолепни, част от комплекса Акве Калиде Термополис и застроената зоната за обществено обслужване до нея /в категория „Сгради – паметници на културата“/. За сграда на годината ще се бори и Експозиционният център „Флора“ /в категория „Обществени сгради“/. 

Акве Калиде

Компетентно жури ще оцени всички предложения и ще избере победителите. И тази година има награда на публиката, която се определи чрез гласуване в интернет. То ще бъде активирано в 00.00 часа на 1 декември и ще продължи до 12.00 часа на 10 декември.

Подробности вижте >>> ТУК

Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, който отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите се провежда на официална гала вечеря през декември, която събира водещите инвеститори, строителни компании, архитекти и другите участници в строително-инвестиционния процес.

Национален конкурс „Сграда на годината“ се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие, с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството – КСБ, КАБ, САБ, КИИП. Медиен партньор на събитието е БНТ и церемонията по награждаването на победителите в конкурса се излъчва по БНТ 1 и БНТ Свят.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук