13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Бардуков за боя в бара: Никой не е водил разговори с мен за охрана на заведението ми!

Среднощен бой в бар „Бикини” в Созопол. Снощи, малко преди два часа, в заведението нахлуват 15-20 души, въоръжени с електрошокове, палки и ножове. Яките момчета започват да разбутват масите в заведението и да бутат клиенти.

Собственикът на заведението, бившият общински съветник Христо Бардуков, твърди, че мъжете са набили двама човека от охраната на заведението, а него са ударили с електрошокова палка. Групата е задържана от полицията на входа на Бургас.

Те са от кримиконтингента и са добре известни на полицията. Не е ясно причината за нападението. По думите на собственика, ако е свързано с охранителния бизнес, с него не са водени такива разговори и не е имало такива искания. Инцидентът обаче напомня времето на рекета по морето от 90-те години.

„Нямам идея по каква причина могат да го направят, намирам мотив, намирам и оправдание. Ако е заради охранителния бизнес никой не е водил разговори с мен , наркотици в заведението не се продават . Поне аз не съм попадал на такива неща . Не мога да се съглася обаче, че просто група пияни и надрусани мъже са влезнали и не са знаели какво правят , защото всичко беше много организирано . С отцепките отвънка , които да пазят, вътре разпределени хора”, разказва Бардуков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук