11 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Бареков: Бях унижаван от една доста разголена журналистка

Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая – от една доста разголена и непристойно облечена „журналистка“. Това е позицията на Николай Бареков, след като напусна демонстративно студиото на BTV. Това стана след като водещата Жени Марчева поиска Бареков да прочете едно изречение от английски вестник, за да опровергае твърденията, че не зная английски.

В разпространената позиция на Бареков се казва още : Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол. След второто идване на ГЕРБ на власт, заедно с прислугата им, държавата е повалена, а политическият бардак краде като за последно, за да се спасява поединично.

Големите телевизии не искат да ви кажа, че нашите стратегически партньори са изгубили всякакво доверие към премиера и правителството му, че в настоящия момент АТАКА и Волен Сидеров са препродали златния си пръст от ДПС на ГЕРБ и че 99 % от кандидат-президентите са подставени лица на наследника на БКП – ГЕРБ. Превърнаха моя английски език в анекдот като жалък опит да скрият истинския виц за неграмотното безпросветно и корумпирано управление на България.

В няколкото секунди, които ми бяха отпуснати от bTV, за да изкажа позицията си , се надявам да е било чуто най-важното, а именно, че големите телевизии са превърнати в „Работническо дело“ – можеш да прочетеш всичко за положението в Близкия изток, но не и за това на ГЕРБ и реформаторите.

И ето един виц за финал:

Знаете ли каква е разликата между съветската космическа програма и българското правителство?

Съветски другари пуснаха маймуната да се вози в ракета, а ние пуснахме нашата маймуната в пилотската кабината и сега чакаме да приземи самолета…..

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук