15.4 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Баща спукал от бой 4-годишния си син, той се напикал от ужас

Баща спукал от бой 4-годишния си син. Детето дори се напикало от ужас. Делото за скандалния случай на домашно насилие влезе в Районния съд в Пловдив, пише „Марица“.

снимка: интернет
снимка: интернет

„Ти си мъж. Само пикльовците плачат. Сълза няма да отронваш, ще си мълчиш и траеш“, нареждал родителят, докато биел със шамари сина си, защото се ядосал от разхвърляните играчки. От ужас момченцето се напикало, а дълго след това се будело нощем от кошмарите. Майката и бащата на детето са разведени, а в момента в Районния съд се води дело за домашно насилие.

Момченцето е било малтретирано в един от дните, които са определени за редовни месечни срещи, заради което ще поискаме промяна на режима на свиждане. Детето е травмирано, с него работи психолог, обясни адвокат Милена Кадиева.

Бащите обикновено посягат на майката, а почти няма случай да не пострада и детето, допълва Кадиева. Тя посочи, че расте броят на родителите, които възприемат за нормално да ударят на малчугана шамар, да го ощипят, да го накажат на колене в ъгъла, защото не се е подчинил или изпълнил тяхна заръка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук