13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Баща уби дъщеря си и след това се самоуби

Трагичен инцидент в столицата. Баща е убил 2-годишната си дъщеря, след което се е самоубил. Инцидентът е станал вчера в квартал „Редута“, около 15:30 ч. Полицията обаче съобщи и даде подробности за инцидента едва днес.

полиция

Във вторник следобед на телефон 112 е получен сигнал за обесен мъж. На място в жилищната сграда пристига патрул на полицията и след като установява смъртта на мъжа на балкона на жилището, в една от стаите намират и безжизнен труп на двегодишно момиченце. Тялото на детето по непотвърдена информация е открито с множество прободни рани, вероятно от нож. Двегодишното момиченце е дъщеря на 33-годишния Николай Ценов.

Бащата е оставил предсмъртно писмо, в което признава, че той е убил детето и майката няма вина. По неофициална информация Николай Ценов е с множество криминални регистрации, обясниха за Дарик от полицията. Той е регистриран за кражби, притежание на наркотици. Има информация, че е с осъдителна присъда, но към момента това не е потвърдено.

Извършват се процесуално-следствени действия от полицията, като се очаква прокуратурата също да се запознае с материалите, събрани от разследването до момента.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук