11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

ББЦ: Разумната цел са два мандата от Бургас, защо не и трети

„България без цензура” регистрира днес листата си за Бургаска област. Неин водач е  главният секретар на партията на Бареков  Стефан Кенов, който е юрист, бивш зам. областен управител на Бургас.

Причината за  закъснението с регистрацията на листата в никакъв случай не се дължи на спор при  нейното подреждане, беше категоричен Кенов.

Водачът коментира още, че симпатизантите на „България без цензура „ могат да се възползват от префенциалния вот и да подкрепят този кандидат в листата, който според тях заслужава. България без цензура  тръгва с амбицията да подобри резултатът от евровота в региона.

Второто място  в листата на „България без цензура” е отредена  за коалиционния партньор от Гергьовден и е заето от областния лидер и зам. председател на национално равнище – Георги Маринчев.

Трети е директорът  на Порт флот Марин Лазаров, който на предходните избори също беше кандидат за народен представител от „Лидер“.

Общинският лидер в оставка Иван Тагавов заема четвърта позиция, Стефан Кенов обясни, че той ще остане на  поста до провеждането на парламентарните избори. Пети в листата на България без цензура е бившият депутат от Атака Димитър Аврамов.

 

Ето и първите пет в листата на коалицията:

 

1. Стефан Кенов

2. Георги Маринчев

3. Марин Лазаров

4. акад. Иван Тагавов

5. Димитър Аврамов.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук