14.9 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Безплатни прегледи в МБАЛ „Черноморска“

От 11-ти ноември в болницата в „Меден рудник” стартират безплатни прегледи при водещи неврохирурзи.  Те ще бъдат всеки вторник и четвъртък до 11 декември, включително. Специалистите ще приемат пациенти от 9.30 до 11.00 часа в отделението по „Неврохирургия” на МБАЛ „Черноморска – Бургас”, след предварително запазен час на регистратурата на болницата на телефон 056/ 707 606.

Безплатни ортопедични прегледи в МБАЛ "Черноморска" през цялата седмица

Изявените специалисти по неврохирургия д-р Людмил Гецов /на снимката/, който е един от петимата в България специалисти в областта на микроневрохирургията, работещи най-съвременна роботизация, и д-р Димитър Добрев. По думите им, голям процент от пациентите са страдали от увреждания на гръбначния стълб и междупрешленните дискове, предимно хора под 30-годишна възраст.

Прегледите ще бъдат насочени към пациенти, страдащи от мозъчни, гръбначни и гръбначно-мозъчни заболявания. Лекарите ще обслужват граждани с дискови хернии, неврити, плексити, радикулити, медикаментозно-резистентни болкови синдроми, първични и метастатични тумори на гръбначния стълб. Ще бъдат приемани и пациенти с онкологични, възпалителни заболявания и паразитози на централната нервна система, както и такива с медикаментозно резистентна епилепсия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук