24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Безплатни прегледи при ревматолог

Безплатни прегледи при ревматолог организира Медицински център „Св. Николай Чудотворец“. Те започват от 3 февруари т.г. и ще се провеждат всеки петък от 14.30 до 18.30 ч. до края на месеца. Целта на програмата е ранно откриване и навременно лечение на ревматологичните заболявания. Инициатори са д-р Мария Недкова и д-р Румяна Христова, които завеждат специализирания кабинет по ревматология в медицинския център. Те работят и в Отделението по ревматология на УМБАЛ Бургас.

За преглед може да се запише всеки, който има болки в ставите, сутрешна скованост, болки в гърба, врата, кръста. Прегледите са предназначени за хора над 18 год. възраст и за пациенти, които до момента нямат поставена диагноза от ревматолог. „Много често хората бъркат симптомите на ревматологичните заболявания, затова решихме да разясним в кои случаи се търси ревматолог, а в кои – друг вид специалист“, обясняват двете лекарки.

Прегледите ще се правят срещу задължително предварително записване на тел. 0879545082. МЦ „Св. Николай Чудотворец“ се намира в Хирургичния корпус на УМБАЛ Бургас, за него се минава през основния вход на болницата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук