16.5 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Без проблеми по пътищата в Бургаско

Всички пътища в Бургаско са проходими при зимни условия. На места превалява слаб сняг. Няма затворени пътни участъци и въведени нови ограничения. Настилките са почистени и опесъчени, увериха от Областно пътно управление.

Автомагистрала „Тракия” е отворена и движението по нея се извършва нормално. Движението по пътя Бургас – Созопол също е спокойно.

Възможно е образуването на поледици по четвъртокласните пътни отсечки

Температурите в областта са отрицателни – от 1 до 5 градуса под нулата. Облачността е значителна. В следобедните часове обаче ще се разкъса и намалее. Видимостта в Бургаско е добра.

Ограниченията за проходите остават в сила 

Върбишки е затворен за всички моторни превозни средства. Дюлински остава затворен за товарни автомобили. Забранено е и движението на камиони над 20 тона през Айтоския проход. Камиони над 20 тона не могат да се движат по отсечката Айтос-Провадия заради проблеми при моста над р. Казан дере. За тежките МПС над 10 тона е забранен достъпът по пътя Черница-Сунгурларе-Чубра.

Не пренебрегвайте съветите на КАТ – пътна полиция    

Униформените съветват да проверим състоянието на автомобила преди да предприемем дълго пътуване. Спазвайте ограниченията на скоростта и не предприемайте рискови изпреварвания.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук