12.6 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Без продължения на дербито Лудогорец – Ботев (Пд)

Утре Ботев Пд ще се изправи срещу Лудогорец в мач за Суперкупата на България в Бургас. След минути започва първата тренировка на футболистите, които пристигнаха в Бургас в късния следобед днес. На съвместен брифинг преди дербито, треньорите на двата отбора бяха категорични, че трофеят не е маловажен и ще вложат всичко, за да го спечелят.

dermenjiev i vili vuzov

„Това е пореден мач за нас, в които излизаме, за да вземем трофея така, както и противниковия отбор. За нас това е нормален мач. Програмата ни е натоварена, което налага да разпределяме футболистите в мачовете, за да бъдат по-свежи, което пък ще ни доведе до добър резултат”, заяви старши треньорът на Лудогорец, Георги Дерменджиев.

От своя страна старши треньорът на Ботев Пд, Велислав Вуцов коментира, че футболистите му не идват в Бургас като туристи. „Не сме отписали този мач. Не се наемам да правя прогнози. Ще се опитаме да покажем най-доброто на този етап”, коментира Вуцов.

Юнес Хамза, който той смяташе да използва в групата обаче вече е картотекиран в съперниковия отбор. Наставникът Георги Дерменджиев не потвърди дали Хамза ще облече екипът на разградчани още в утрешния мач. Той допълни: „…щом е наш футболист, вероятно ще има възможност да играе.”

От професионалната футболна лига заявиха, че при равен резултат, изходът от двубоя няма да се решава с продължения, а директно с дузпи. Така ще бъдат съхранени уморените играчи на лудогорец, за които освен сблъсък с ЦСКА в първенството, предстои важен мач от евротурнирите.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук