22.1 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Без цветя на 15 септември в ПМГ-то, зове Камелия

Природоматематическата гимназия ще остане без цветя на 15 септември. Ръководството на школото е приветствало идеята на своя възпитаничка , която се обърнала към тях с молбата, вместо пари за цветя, родители и ученици да ги дарят за пострадалите от наводненията в Бургаско.

 

Цветя

Инициативата е подета от Камелия Папазова. Момичето вече се е свързало с местната организация на Български червен кръст. Оттам също приветствали идеята , като дори предоставили урна, в която средствата да се събират в училището на първия учебен ден.

„Създадох събитие и във Facebook, защото знам, че именно там идеята  ще достигне до повече ученици и родители. Ще разговарям и с ръководството на ОУ  „Братя Миладинови „, за да се включат и те в тази кампания”, пише Камелия до екипа ни. Подобен призив към родителите да не купуват букети за първия учебен ден се разпространява в редица училища в страната.

Фесбук-групата е на адрес: https://www.facebook.com/events/305223362999289/?notif_t=plan_user_joined До момента, желание да се включат са потвърдили близо 100 души.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук