13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Бенчо Бенчев: Не съм купил космическа совалка, а Ролс- Ройс. Чакам извинение от Корнелия Нинова!

„Възмутен съм от отношението към моята придобивка! Не съм взел космическа совалка, а съм взел лека кола, която не е толкова скъпа колкото си мислят хората. Тя струва на цената на половин комбайн, но никой не ме пита колко комбайни съм купил, а питат колко коли съм купил.”
Така зам. председателят на общинския съвет в Бургас, бизнесменът Бенчо Бенчев, коментира изказването на лидера на БСП Корнелия Нинова, която го порица, че си е купил Ролс-Ройс и определи демонстрацията на лукс като неморална. По думите на Бенчо Бенчев Корнелия Нинова е трябвало да вземе позиция като на играч, с който са от един отбор. Бенчо Бенчев влезе в общинския съвет от Гражданската квота на БСП.
„Мен ме изненадва, че опозицията не е взела негативно отношение към мен, като човек и бизнесмен, защото сигурно са запознати по-добре от нея, че всичко ми е чисто и прозрачно и това ме обиди. Аз стигнах до убеждението, че в тази държава, за да бъдеш уважаван и обичан трябва да си прост, некадърен и беден”, коментира бизнесменът.
Бенчо Бенчев каза още, че е помагал на БСП повече от техните депутати, както материално, така и лобистки. Бенчо Бенчев е категоричен, че чака извинение от Корнелия Нинова и пита с какво да ходи на работа в общинския съвет!?

„Имам три коли и трите са скъпи. Едната е Бентли, другата е един специален бус и сега и Ролс-Ройл. Да си купя Москвич или да ходя с обществения транспорт!? Нали не е нормално да крия това, което имам. Искам обаче да уточня, че не съм толкова богат , колкото си мислят хората. Просто си позволявам да си задоволявам капризите. Работя, за да печеля, печеля, за да харча, това е моето мото!”
По думите на Бенчо Бенчев държавата е една фирма, която трябва да се управлява от хора, които могат да управляват фирми.
„Не знам какво е работила Нинова, но имаше такива хора, които управляваха държавата без да са управлявали и трима човека във фирма. Аз хората ги деля на три вида. Хора, които работят, хора, които говорят и работят и хора, които само говорят. Обиден съм и чакам извинение!„
Бенчо Бенчев каза, че е получил подкрепата на много депутати от БСП, което го карало да мисли, че е на правилната позиция.
„Не бива да се отнасят , така с хората от един отбор” , коментира Бенчев

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук