11.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Бербатов рита с Борисов на откриването на нов спортен комплекс в Бургас

Звездата на Манчестър  Юнайтед Димитър Бербатов и премиерът Бойко Борисов участваха в  шоу мач в Бургас по случай откриването на нов спортен комплекс в „Зорница”.  Сборен отбор на футболни звезди игра срещу звезден тим на общинари. Мачът завърши с равенство 5:5, като  Борисов вкара  два гола от дузпи.

Бербо игра като плеймейкър в един отбор с премиера и Ясен Петров от Левски. Острието на Манчестър не успя да вкара гол, но за сметка на това си заработи жълт картон за симулация.

Треньори на двата отбора бяха Димитър Димитров – Херо и баскетболният спец Петко Маринов. В отбора на Община Бургас пък ритаха зам.-кметът Костадин Марков и зам.-областният управител Атанас Терзиев.

Новият спортен център е изграден от двамата бургаски футболисти Милен Георгиев и Георги Чиликов, с помощта на Община Бургас, а инвестицията е за близо един милион лева.

Спорният комплекс  включва три терена за футбол с изкуствена настилка от последно поколение, тенискорт, волейболно игрище, кътове за деца, съблекални, кафене, трибуни за над 150 зрители.

Футболната академия, която се помещава в комплекса, ще обучава над 240 деца на възраст от 4 до 14 години.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук