11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Бивш полицай е задържан за убийството на жената в Слънчев бряг

29- годишният Михаил Менашки от Бургас е задържан за убийството на 30-годишната Мария Златанова в Слънчев бряг. Същият е бивш полицейски служител в Районно управление “Полиция” – Несебър, който е уволнен дисциплинарно на 6 август за притежание и разпространение на фалшиви винетни стикери, като срещу него е образувано следствено дело.

Към момента текат разпити на свидетели пред съдия, извършени са претърсвания  и изземвания, назначени са експертизи, като събраните данни потвърждават изведената версия – “неизяснени междуличностни взаимоотношения и ревност”.

Припомняме, че в младата жена беше убита тази нощ в Слънчев бряг. Мария е работила като управител на този бар в курорта, в района на х-л „Гларус”.

След като приключила работа към 1 часа тя тръгнала към паркинга, заедно с 18-годишния Симеон Куминков  от Несебър.

Малко преди да се качи в лек автомобила “Ауди Q 7”, управляван от 18 годишното момче от Несебър от храстите изскочил непознат мъж, който се нахвърлил върху жената с нож .

Мария е открита от полицията с няколко прободни рани в дясната половина на тялото. 18-годишният младеж се опитал да я защити и получил няколко порезни рани по дясната ръка. Той настанен е за лечение в бургаска болница, без опасност за живота..

Предстои доклад на събраните материали пред Бургаска окръжна прокуратура с оглед привличане на заподозрения в качеството му на обвиняем и вземане на мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Работата по случая продължава от служители от сектор “Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и служители от Районно управление “Полиция” – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук