8.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Бирен фест на Флората през септември

Бирен фестивал ще се състои през септември във Флора – Бургас, каза Мирослава Аргирова, управител на Експозиционния център. „Стремежът ни е да привлечем пивовари, модерната в момента жива бира, вносна бира и разбира се традиционната предлагана на нашия пазар. Събитието се оформя като приятно изживяване, така че очакваме бургазлии на 21 и 22 септември, които са почивни дни, на Флора-Бургас”, посочи Аргирова.

Друго интересно събитие през следващия месец е „Панаирът на майстора”, чието откриване е на 4 септември от 10 часа. „Ще продължи в рамките на три дни- до 6 септември. Работното време е от 10 до 18 часа в вход свободен. Панаирът е насочен към домашните майстори, към строители, инвеститори, архитекти, дизайнери и други.

Основни теми са градивни и покривни , отводнителни системи, топло и хидроизолация, интериорни и екстериорни решения. Подготвили са и доста богата съпътстваща програма- забавления за по-малките, които ще чакат своите родители, докато разглеждат изложението, така че ще бъде интересно”, презентира Аргирова.

Радио „Фокус“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук