12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Битият Чанко Стайков: Забележката беше невинна, посрещна ме градушка от удари /ВИДЕО/

Битият в автобус на градския транспорт в Бургас, авиоинженер Чанко Стайков сам е съобщил имената на младежа, който предполага, че го е набил в полицията. Пред zonaburgas мъжът обяви, че синът му, който е бил с него в автобуса по време на инцидента, е получил обаждане от свои приятели, които съобщили кой е побойника.

Чанко Стайков беше нападнат в автобус на „Бургабус”, обслужващ линия 15 до бургаския квартал „Сарафово”. Агресията на бияча му била отключена след като направил забележка на приятелката му да свали калните си ботуши от седалката.

Пострадалият мъж описва нападателя си като момче на колко 15 – 18 години, високо около 1,80, облечено с черно яке. Предполага, че живее в „Сарафово”, тъй като слязъл на неговата спирка. От полицията все още не съобщават за задържан за инцидента.

Никой от пътниците в автобуса не е реагирал по време на инцидента. Кондукторката и шофьорът също останали безучастни. Шефът на общинският превозвач „Бургасбус” Петко Драгнев отказа да застане пред камерата ни, но заяви по телефона, че инцидентът  е станал не в автобуса, а на спирка и фирмата не носи никаква отговорност.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук