14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Благотворителен концерт в подкрепа на Милена

 Благотворителен концерт в помощ на Милена Денева организират нейните приятели с подкрепата на Община Бургас. Той ще се състои на 22-и януари /събота/, от 17 ч. в спортна зала „Младост“. В него ще участват Тони Димитрова, Стефан Илчев, „5-те сезона“, вокална група на ОУ „Георги Бенковски“, Спортен клуб по художествена гимнастика „Черноморец“-Бургас, Мартин Вълков и танцов ансамбъл по народни танци към ОУ „Антон Страшимиров“, Рафи и формация Dancecode, айкидо клуб „Феникс“, балет „Мела“ от танцова школа към Здравен и спортен център „Аякс“, Формация за модерен младежки театър към Община Бургас, Карамел, шоу формация „Веспа“, илюзионистът ЗАЙН, „5 KINGZ“. Водещи на благотворителния концерт ще бъдат Грета Коцева и Стоян Памуков.

Милена Денева е на 19 години, от Бургас. Страда от рядкото онкологично заболяване – Сарком на Юинг. В момента се намира на лечение в Израел, което е скъпоструващо и не е по силите на семейството й. Необходими са още 26 хиляди долара до края на лечението и още около 10 хиляди долара за лъчетерапия.

Всички, които искат да помогнат на Милена, могат да изпратят sms с текст DMS MILENA, на единен дарителски номер 17 777 /за абонати на Globul, Vivacom и M-tel/. Цената на един sms е 1,20 лв. с ДДС.

poster-milena.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук