6.5 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Бойко Борисов събра кметовете на ГЕРБ, стяга редиците

Бойко Борисов се срещна с актива на ГЕРБ в Бургас. Той беше топло посрещнат от кмета  Димитър Николов. Присъстваха и кметовете на ГЕРБ в региона, областният лидер Димитър Бойчев, изп. директор на „Слънчев бряг” Златко Димитров, общински съветници.

Пред журналисти Борисов заяви, че е спекулация появилата се информация, че има договорка между него и Станишев за избори през май. Нито сме говорили, нито имаме такива уговорки, нито имаме срещи, нито имаме чувания по телефон. Просто – те по този начин искат да объркат и протестиращите, и хората в България, които не ги понасят вече.”

Борисов заяви, че ще запознае актива с политическата обстановка в страната и това, че ГЕРБ ще работи само в комисиите в парламента. „Нито ще участваме със зам.-председател на парламента, защото на нас ни подхожда да имаме председател като първа политическа сила, а и няма как да им легитимираме това ръководство на Тройната коалиция. Няма как човек на ГЕРБ да стои с БСП, ДПС и Атака на трибуната на парламента. Няма да участва в международни делегации и няма да заеме председателски места в комисиите”.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук