12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Борисов: Бургас е успешен защото тук ГЕРБ повтори мандата си

С възгласи „Победа” и развети партийни знамена лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат в препълнения Летeн театър в Бургас. Борисов подчерта, че ГЕРБ има предимство пред другите партии, защото където и да отиде се вижда това, което е направено за последните 4 години.  В най-голямата криза от ГЕРБ са строили театри, училища, детски площадки и големи инфраструктурни проекти като магистрала „Тракия” и софийското метро, подчерта Борисов. Лидерът на ГЕРБ припомни, че само по програма „Конкурентоспособност” 800 млн.лв. безвъзмездно са се влели в българския бизнес, а за следващия програмен период ще дойдат 25 милиарда – не ги изпускайте, призова Борисов. Той подчерта, че София и Бургас са двата български града, където са усвоени най-много европейски средства, защото в тях ГЕРБ е повторил мандата си.  Беше припомнена и безпрецедентната победа на Димитър Николов на местните избори и той беше посрещнат на сцената с бурни аплодисменти.

Цветан Цветанов подчерта, че през последните месеци срещу ГЕРБ се води безпрецедентна компроматна война, но той вярва, че бургазлии няма да й се подадат.

Бойко Борисов получи като подарък фланелка от фен клуба на Нефтохимик, които влязоха в А група,  в знак на благодарност, че преди 1 година, отборът е бил спасен от финансов фалит с помощта на премиера.

Преди това на сцената на Летния театър беше представена цялата бургаска листа на ГЕРБ, начело на която е бившият зам. министър на екологията Ивелина Василева.

Почти час преди на напусне Летния театър Бойко Борисов раздава автографи.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук